Glidlakan inom vård & omsorg samt äldreomsorgen

Glidlakan är ett oerhört bra hjälpmedel för både vårdtagare och personal inom omsorgförvaltningen. EliGlide är orginalet och är svensktillverkat för att kunna erbjuda den bästa kvalitén och komfort för patienten.

Vill du ha en gratis konsultation?
ring 070-7681940

Vad säger andra?

 ”EliGlide har vi provat här hos oss på mycket tunga och delvis sängliggande patienter med mycket gott resultat. Glidlakanet fungerar mycket bra vid vändning och när patienten ska flyttas högre upp i sängen. Patienten glider inte ner i sängen vid sittande ställning. EliGlide-lakanet ligger kvar i sängen hela dygnet, är hygienisk, kan tvättas i hög temperatur och tumlas. Fungerar bäst ihop med draglakan men funkar även med andra underlägg. Ett av de bästa hjälpmedel vi har provat. EliGlide kan verkligen rekommenderas!”

”Vi har köpt in mängder av EliGlide. Anledningen till detta är den respons detta hjälpmedel fått från patienter och vårdpersonal som är beroende av ett bra verktyg i vården, både inom hemtjänst samt olika former av vårdinrättningar. Att glidlakanet även skonar vårdpersonalens ryggar är ett extra plus i kanten eftersom vi eftersträvar en bra och säker arbetsmiljö åt anställda inom vårdyrket. Kommentarer: - Patienterna glider inte ned i sängen utan de ligger mycket bättre. – Mycket omtyckt av patienterna också som tycker att förflyttningarna fungerar smärtfritt.”