Glidlakan på sjukhus och lasarett

Sjukhus och lasarett använder Eliglide glidlakan dagligen i sin verksamhet. Det underlättar stort för både personal och patienter vid vändning i sängen.Personalen sparar både sina ryggar och tid då flertalet av patienterna kan vända sig utan att personal behöver ingripa vid en vändning.

EliGlide har levererats till sjukhus och lasarett ända sedan Eva Lindberg uppfann EliGlide glidlakan och tog patent på produkten. Idag har vi flera sjukhus och lasarett som kunder och som med jämna mellanrum återkommer för att beställa EliGlide Glidlakan. Här brevid kan du läsa några citat och kommentarer från våra kunder, det är både personal på sjukhus och patieneter som ger sin syn på EliGlide glidlakan som produkt att använda på sjukhus och lasarett.

Vad säger andra?

”Våra EliGlide bara försvinner här på sjukhuset även om de är tydligt märkta. Vi vet inte vart de tar vägen. Vi måste köpa nya för vi kan inte vara utan dem!”

Malin, Sjuksköterska

Hälsning från patient

”Hej Eva! Jag har ett viktigt meddelande från en patient. Hon har p.g.a. kraftiga ryggsmärtor fått ett EliGlide glidlakan på avdelningen. Hon är otroligt tacksam och tycker det underlättar mycket. Häromdagen sa hon: - Den som uppfunnit detta lakan är ett geni! Då kunde jag inte låta bli att skryta med att jag faktiskt känner detta geni. Hon uppmanade mig säkert 5 gånger att jag skulle hälsa till dig och tacka. Igår frågade hon mig om jag hälsat till dig och jag fick bannor för att jag ännu inte gjort det. Så klappa dig själv ordentligt på axeln Eva!” 
Kram K