Funktionshinder - Glidlakan hjälper dig till god sömn genom enklare vändning i sängen.

Att använda EliGlide glidlakan under tiden du sover har hjälpt många människor med funktionshinder eller funktionsnedsättning. EliGlide glidlakan underlättar genom sin låga friktion på glidtyget själva vändningen i sängen under tiden du sover. Att använda glidlakan som hjälpmedel för människor med funktionsnedsättning är både praktiskt för personen själv, men också för den personliga assistenten om det finns en sådan. Som bonus är glidlakan också svala på sommaren vilket ökar den totala upplevelsen. Men självklart är glidlakan ett hjälpmedel för människor med funktionshinder, även om glidlakan också används som komfortlakan hemma hos många människor.

EliGlide glidlakan kan man få både som enkla lakan men också som formsydd där lakanet ligger kvar i sängen på ett betydligt bättre sätt än vanliga lakan skulle göra. Inom många vårdcentraler och sjukhus används fortfarande original glidlakan. Men det absolut populäraste lakanet är det formsydda glidlakanet EliGlide Ylva. Investera i dig själv och skaffa dig ett glidlakan och upptäck hur skönt och enkelt det blir att vända dig i sängen när du använder hjälpmedlet EliGlide glidlakan. Vi måste också citera vad våra kunder ibland säger, glidlakan är varje människas med funktionshinder rättighet!

Vad säger andra?

”EliGlide är till stor hjälp i vårt arbete med strokepatienter. Vi har som rutin att bädda EliGlide i alla sängar eftersom de är till stor hjälp, både för totalförlamade och mer rörliga patienter. Som sagt, vi är mycket nöjda och undrar ibland hur vi klarade oss innan vi hade EliGlide.”

”Tack för ett underbart hjälpmedel för oss som jobbar inom vården!”

”Vi har köpt in mängder av EliGlide. Anledningen till detta är den respons detta hjälpmedel fått från patienter och vårdpersonal som är beroende av ett bra verktyg i vården, både inom hemtjänst samt olika former av vårdinrättningar. Att glidlakanet även skonar vårdpersonalens ryggar är ett extra plus i kanten eftersom vi eftersträvar en bra och säker arbetsmiljö åt anställda inom vårdyrket. Kommentarer: - Patienterna glider inte ned i sängen utan de ligger mycket bättre. – Mycket omtyckt av patienterna också som tycker att förflyttningarna fungerar smärtfritt.”

Beställ direkt!