Hur kan glidlakan hjälpa dig vid graviditet?

Att vara gravid är en alldeles underbar känsla, att känna det lilla barnet växa därinne och magen bara blir större och större. Att vara gravid kan också vara komplicerat. En sak som många gravida kvinnor har ont av är foglossning.  Foglossning är inte skadligt för vare sig barnet eller den gravida kvinnan, men det är absolut ingenting som man som gravid vill utsättas för. Det finns bra hjälpmedel för att göra det lite lättare när man har foglossning. Vi på EliGlide erbjuder glidlakan för foglossningsbesvär. Det lindrar inte själva foglossningen, men det hjälper och underlättar väldigt mycket när du sover. Har du problem med foglossning och vill göra det enklare på natten kan du med fördel använda EliGlide glidlakan.


Ett glidlakan hjälper dig att vända dig på ett betydligt enklare sätt än vanliga bomullslakan gör. Glidlakanets låga friktion hjälper dig att vända runt i sängen när du sover på natten. Glidlakan är ett bra hjälpmedel för att underlätta när du har foglossning. Använder du ett glidlakan när du har foglossning ökar det dina chanser att sova bättre och göra det enklare för dig under tiden du måste sova. Att investera i ett glidlakan när du har foglossning ökar dina chanser till bättre sömn och nätterna blir betydligt behagligare än om du skulle sova utan hjälpmedel som glidlakan är. Testa själv glidlakan när du har foglossning så ökar du på chanserna till en skönare nattsömn.

Vad tycker andra?

”Är gravid, väntar tvillingar och har foglossning. Jag vaknade så fort jag vände mig i sängen. Nu sover jag på en Eliglide – den är en GUDAGÅVA!”

Marie

Jag tvekade att köpa från Eliglide, men när jag gjorde det när jag hade foglossning så kan jag bara säga KÖÖÖP du ångrar ingenting. Nu fortsätter jag använda lakanet med min nyfödde son Lukas

Maria Skövde

Är du privatkund?

Kommun, landsting?