Beställnings kvantitet?

Vår mest ställda fråga på kundservice är hur många glidlakan man måste beställa för att kunna handla frå oss?
Svaret på den frågan är enkel, vi har inga minimikrav på antalet produkter. Du kan också blanda och välja fritt ur hela vårt sortiment! Smidigt och ekonomiskt då det innebär att ni inte behöver ha stora lager på lakan som inte används!

Ring oss på 031-360 91 00 (Vardagar 13:00-17:00) Så berättar vi mer!


Hur används Glidlakan?
ElGlide glidlakan används inom sjukvården äldreomsorgen rehabilitering för att på ett skonsammare sätt för både vårdare och vårdnadstagare att vända sig i sängen. Det unika glidtyget och de speciella bromsar som finns gör det säkert och friktionsfritt. Alla eliglide glidlakan tillverkas i Sverige, det ger en hög kvalité och onödiga transporter försvinner. Kontata EliGlide kundservice för beställning eller mer information kring ett glidlakans funktionaliteter.