EliGlide Svensk Tillverkning ger högre Kvalité

EliGlide är svenska kvalitetslakan och alla EliGlide produkter är tillverkade i Sverige för att få bästa kvalité på glidlakanen. Det medför också mindre miljöpåverkan i flera steg, för det första behöver inte våra glidlakan transporteras över halva jordklotet därmed mindre transporter innan det når slutkonsumenten. Den andra miljöpåverkan är att med vår svenska kvalité ger dig längre hållbarhetstid.

Eliglide glidlakan tillverkas i Sverige närmare bestämt i Småland, där dom är kända för hållbarhet och kvalité. Priset på våra produkter är är konkurrenskraftiga,dessutom kompenserar du med att bidra till mindre påverkan av vår miljö. Det sker genom att våra glidlakan kan tvättas fler gånger och det bidrar i sin tur med att det blir mindre skräp! Vinst för både ekonomi och miljö!

Behöver du köpa större kvantiteter, kolla alltid med oss! Du får ett konkurrenskraftigt pris och ett bra argument till att du bidrar med mindre miljöpåverkan! 

Glidlakan används med fördel som hjälpmedel vid foglossning, när du är nyopererad, funktionshinder och många fler användningsområden.

Välkommen till EliGlide du också!