Vad är fördelen med ett glidlakan vid graviditet

Att använda ett glidlakan under tiden som du väntar barn kan vara en positiv upplevelse! När du har som ondast och behöver vända dig i sängen med vanliga lakan kan det kännas fruktansvärt. Med ett glidlakan från EliGlide underlättar det avsevärt då själv glidtyget inte har någon friktion. Självklart kommer du inte att glida ur sängen, de påsydda stoppen gör att du inte kan glida ur eller skada dig själv under tiden du använder ett lakan från Eliglide.

Många som provar med ett glidlakan vid foglossning brukar skicka oss ett mail och tacka för att det har hjälpt dom avsevärt med att kunna få en bättre nattsömn. Det gläder oss att gravida kvinnor hör av sig till oss och berätta hur deras upplevelse har varit. Det gäller även personer som är på rehabilitering efter en operation, glidlakan hjälper till med komforten i sängen!

Prova du också!